za bohy jdeme do Antiky
v přízni bouří, vichřic, tornád
s časem zkřížíme své dýky
cudnosti svlékneme ornát
vítězný jak zazní zvonek
v mořských bouří rozmaru
k něžné touze Amazonek
již vášeň ladí kytaru
***
Jiří
05.01.2011 21:51:00 | j.c.
a tak mi zůstal úsměv na líci
když navštívil mě tvůj vánek s vichřicí
St
05.01.2011 15:59:00 | Javavia
a...Luciášek se nám probudil...to víš že jseou jen musíš hledat..teda ne vlstně jen slastně poletovat :)
05.01.2011 13:38:00 | Noc17
A je někdo takový
co vichřic se nebojí?
Nebo jen splétat
ohlávky k zkrocení
z deště umějí?
05.01.2011 13:32:00 | Lucie Teru
Dvě Amazonky, Dafné, Mainady
Bohyně šíříce se světelnými city
Aithér i Hémerá
Pravdy i dohady
Šarm samé Afrodity
I Nyx , když v dvojí kráse vyvěrá
Gothické balady
co vmotány jsou v pírka konce šípů
a Amor v letu dal jim možná cíle
Vichřice s Vánicí
Chráněny samým Taranisem
Vnořily prst svůj směle do principu
A pohlédly svým zrakem v plné síle
By zaleskl se třpyt jim na líci
…A ony zvěstovaly dávným tělopisem…
05.01.2011 12:56:00 | šuměnka