Nejsem poet
Nejsem poet,
abych skládal básně
.. ani malíř vlastně,
jen miluji tě strašně
nemám písmen k projevu,
- k ranní kávě -
abych uvedl Tě k údivu,
žár srdce pálí ideu
a mně došlo slov
jsem milovník -
k realizaci veršů stvořený
s Tebou v živlu svém
i na místě krajně nemístném
Přečteno 444x
Tipy 5
Poslední tipující: Danger, CULIKATÁ, synanceia, Anjesis
Komentáře (3)
Komentujících (3)