Jsem si jistá
I Ty! A Oni / oba
Nechť do oblak ta galaktická síla tryská
Nechť větší láska vznáší se! A novodobá
krása hvězdnokupých vírů
svá hejna kolibříků milování získá
a spolu s nimi v sání elixíru
si celý vesmír schoulí do dlaně!
My všichni chcem´se v pohledu
z pod řas těm druhým pronánět…
***
/ líp to dnes říci nesvedu…:) /
07.01.2011 14:57:00 | šuměnka