Přání
Anotace: nejkrásnější půl rok mýho života....
Když padá hvězda,
já mívám přání,
aby jsi vedle byl i při svítání.
Když zavřu oči,
tak vidím tebe,
a když tu nejsi,
srdce mě zebe.
Nejkrásnější je vedle tebe usínat,
ráno ti první polibek dát,
slyšet z tvých úst slova krásná,
jen s tebou jsem šťastná...
Přečteno 369x
Tipy 5
Poslední tipující: Dev_LATea_princess, CULIKATÁ, adida
Komentáře (3)
Komentujících (2)