sss
Až ráno půjdem,
k domovu spát,
mlhou se projdem,
budem se smát,
tomu jak tančím,
jak vypadám,
po lahvy vína,
já mluvím rád.
Budem se líbat,
z lásky se prát,
večer se dívat,
jak zapadá,
za domem slunce,
sladce chutnáš.
Přečteno 301x
Tipy 10
Poslední tipující: Niky88, NikitaNikaT., CULIKATÁ, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Kett
Komentáře (3)
Komentujících (3)