Jméno
Anotace: její zůstane Vám skryto :-)
Ty jsi důvod
proč ráno vstávám
na vše živé pozor dávám
a lepším clověkem se stávám
to kvůli Tobě
chci všechno rozdat
aby mohl každý poznat
že láska je největší poklad
a díky Tobě
zase věřím
že doletím k těm tajným dveřím
že když spadnu tak do peří
i Ty mi věř
že nechci jenom Tvoje tělo
i když zahálet by fakt nemělo
chci i Tvou duši. I kdyby hřmělo
a v ráji
by bylo nasněženo
zůstanu s Tebou, krásná ženo,
navždy. Ty jsi ta pravá a Tvé jméno
spolu s mým
v srdci ať zdobí strom
ať vidí každý člověk v tom
obrázku můj slib a potom
ten
kdo mu uvěří
smí zaklepat u dveří
a vidět jak se lásce daří
když se dva milují a snaží
Přečteno 376x
Tipy 17
Poslední tipující: Vanilková Ninja, Niky88, Mbonita, Kapka, NikitaNikaT., CULIKATÁ, Kett, labuť, Jiná
Komentáře (2)
Komentujících (2)