NOČNÍ STESK
Až nastane dnes velmi temná noc,
krása Tvé podoby popálí mne.
Má duše bude prosit o milost
v představě, jak spolu něžně spíme..
Přesto se dočkám slitování,
konečně víčka milostně splynou,
spánek se dostaví za svítání,
v té chvíli, kdy zbytky noci hynou.
Komentáře (3)
Komentujících (3)