Ideální muž
Anotace: pokus o básničku, po dlouhé době :d dotyčný nebyl moc nadšen :D
Ó jak jsi spanilý,
jak pomeranč nahnilý,
vlasy dlouhé, husté máš,
skoro jak Bruce Willis pleš.
Postavou jak Diskobolos se pyšníš,
ó ne, asi jsem spadla z višní.
Atlet z tebe asi nebude,
možná tvůj rozum svět dobude.
Čelo vysoké značí inteligenci,
ještě aby ne, přece se nebudu bavit s blbci.
Měla to být na tebe óda,
vymklo se mi to z ruky – škoda.
Přečteno 420x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
Komentáře (2)
Komentujících (2)