Žádné myšlenky
Anotace: psáno v hodně blbé náladě
Zmizely myšlenky na vše,
myslím jen na tebe.
Tvůj úsměv, tvé oči,
tvé rty
Nikdo mě nechápe...
Já nechápu tebe,
přesto tě tak chci...
Prosím, prosím
Přečteno 286x
Tipy 1
Poslední tipující: Vampyrella
Komentáře (1)
Komentujících (1)