Chtěla jsem ti napsat krásnej komentík. Ale po Harrym to fakt NEJDE. Wau
14.01.2011 21:14:00 | Koprtinka
... a, .. jaj ...
Šmudlajz v plné síle ... :-))
****- ... tak nevím jestli tohle všechno prožíváš vduchu
se sluchátky na uších a při poslechu heavymetalu ...
***- ... a nebo in natura ...
a muziku si jenom představuješ .. "-))
/***- ty hambáři ...:-)) /
13.01.2011 16:54:00 | HarryHH