kdo vchází do Tvých snů, má lásko..hezká písnička navazující na Tvé stejně hezké dílko...tak jdu do práce a budu si ji zpívat, díky
15.02.2011 14:31:00 | ni.va
já přiznávám se dobrovolně
kde je to děvče veselé
noc ustoupila kuropění
a jitro klepe na dveře
a je tu další rozednění
když je o tobě tak krásné snění
já radši bych šla do vězení
pro jedno Tvoje pohlazení
jak dobře Tě chápu básnířko bolavá
foukám do peříčka
ať Tě v tom snu zase hladívá o))
27.01.2011 16:43:00 | střelkyně1
Já zůstanu tedy...
...ještě malou chviličku,
něž měsís zhasne...
...nejposlednější hvězdičku.
Pak krůček po krůčku...
...musím se zase vzdálit.
20.01.2011 07:40:00 | NikitaNikaT.