Anotace: ..............
šedá eminence v pozadí...:-)
Lásku nepoznáme v okamžiku, kdy nalezneme dokonalého člověka, ale v okamžiku, kdy ho jako takového začneme vidět..
28.01.2011 19:00:00 | Danger
ouu..máš krásné přestavy
nádherné snění
posílám pohlazení
a vůni omamnou vdechni si u kávy...
26.01.2011 13:44:00 | šuměnka
Tiše našlapuji, opatrně, bych slyšela hrdliččin hlas, co k lásce zve.
SkvoSTné***
26.01.2011 12:01:00 | Tamara
Pozor na hrdličky a holoubky a pod. - když z nějakého důvodu budou dvě zdravé hrdličky na malém prostoru - tak silnější tu slabší prostě uklove.
Kdybys ekvivalentně - dal do malého prostoru dva vlky nebo psy (taky zdravé - zejména sociálně) - tak sice jeden bude poměrně často v podřízené poloze - ale prežijí oba.
Proto se vždy zváštně usmívám, když se říká - že my Slováci máme holubičí povahu - žel máme.
Osobně mám raději tu vlčí.
21.01.2011 18:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Nádherně zbásněný příběh Tvůj...tak Lásku i citů náruč opatruj...:-)))
21.01.2011 15:19:00 | Sweet KiWi