Anotace: Tak hlavně, že jsem dobrá kamarádka :).
Moc dobře to znám... Tohle jsem prožívala čtyři roky.
Byla jsem holka, co se vpletla mezi kluky a patřila jsem do jejich party, brali mě jako dalšího kluka, byla jsem "zamilovaná", chtěla jsem kamarády, teď už mě neznají, prožívám dvojí muka...
03.02.2011 19:31:00 | Dragoniana