PŘÍSAHÁM
Přísahám
opravdu jsem miloval
jen jedenkrát
neváhám
v životě jenom jedno srdce okouzloval
a to tisíckrát.
Nestyděl se za cit
vychutnával si
křídla v letu lásky
bylo to těžké ji najít
užívat si
po hlavě a bez nadsázky.
Nepochyboval
prostě věřil
že je to ta pravá
v srdci tancoval
naplněním krásna čeřil
do žil vtekla mi,jako ta nejsladší šťáva.
Opatrně s ní usrkával
po doušcích něžností
s lehkostí ji střebával
jako malé dítě své sladkosti.
Přečteno 330x
Tipy 32
Poslední tipující: Nick Name, Lorraine, Danga, la loba, Vampyrella, NikitaNikaT., hašlerka, Mbonita, labuť, zenge, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)