Anotace: ....šššš..miluju Tě http://www.youtube.com/watch?v=GemKqzILV4w&feature=artistob&playnext=1&list=TLtF3JbQEXvOc
Tajemství některá stávaj se veřejnými,
jiná ať raději skončí v hrobě...
Za tohle nádherné, co voní slámou v tobě,
tady a teď, říkám ti díky!
23.01.2011 14:25:00 | Špáďa
no...a už to vyžvanila ;D
prý tajemství?? nejdřív zachřestí ocasem
to její šššš, jak had, co předesílá
že ještě krok, a pak Ti malá bude zem
a pak to stejně dá...
a najednou se jí už nechce ani do nebes?
že v lásce blázní se, jóó, to se povídá
já ověřeno mám to tu a stalo se to dnes :DDD
22.01.2011 16:30:00 | šuměnka