Anotace: další koment pro Noc17 / opět i v promluvě trochu jinam
Sbírka: ..oživlé vlny..
Toť nádhera!, co v modrou ryješ!
Tak pověz nám, co, šumi, piješ,
ostatní, co čtou Tebe, pak
zkusí si básnit také tak |;-)!
Ale asi marně, protože...
Jsi bohém v sukni skrýše,
který ví, pro co dýše.
Jsi diva slova, která pije
z pohárů vlastní terapie
a lásky, kterou druhé sytí,
by mělo smysl její bytí.
Jsi bouře plná z nitra tužeb,
jíž sílu dává odér muže,
již denně líbaj rety Múzy
na spánky, líce, živůtek blůzy, ...
co potom chutě svého pré
poránu drásá do modré.
23.01.2011 22:29:00 | Špáďa