Láska plná života... je život plný lásky
líbané dlaně voní
mandle a ořechy
a v očích černých koní
lesknou se hvězdy
hraju jen pro ní
na město na střechy
Měsíc stříbro roní
a taky na cesty
půjdeme po ní
chytnu jí v pase
její rty růžové
políbím políbím
ty sny jen o ní
vrací se zase
ostatní mužové
postřílím postřílím
do očí s rukama u těla
a taky do srdce
soudce se podívá
a všechno pochopí
potkal jsem vážně anděla
a hraju sólo
pro její rty
jsou horké
Přečteno 672x
Tipy 30
Poslední tipující: Divoženka1, NikitaNikaT., Gabrielle, Mbonita, nejsembásník, labuť, Levandule, ni.va, jethullfan, jedam, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)