Kručí mi v srdci
Anotace: když chybí mi tvé..
Kručí mi v srdci
když tě nemám u sebe
došel bych až ke hvězdám
daleko tam do nebe
chybí mi tvůj dech i hlas
které pod polštář
vždy, když tu jsi
si schovám
a pozor na ně do noci dám
chybí mi tvá vůně a doteky
když uléhám sám
do studené prázdné deky
kde chybí půlka mého světa
to ty tam nejsi
ta půlka, která ve větru
nahoře nade mnou
jako anděl strážný létá
a díky ní
i ta druhá půlka
jako rudá růže sytě vzkvétá
chybí mi tvé rty a vášeň
co jako světluška
svítí i v tu nejtemnější noc i den
Přečteno 443x
Tipy 12
Poslední tipující: Rejha, hypertenze, hyenka, Dragita, Skalsky Pavel, Sladkalu, patrikus, CULIKATÁ, René Vulkán
Komentáře (4)
Komentujících (4)