když nastane ten čas
roztáhnou křídla a proudit ve větru
nechat na sebe působit všechny proudy
ach,jak studí ty pády...
28.01.2011 14:33:00 | Danger
Lásko má stárnem
a už nám jsou vrásky vidět
Ale proč být s tím ve skrytu
Není proč se stydět
i stará vína
mají svou kvalitu
25.01.2011 23:22:00 | René Vulkán