Broučkovi
Anotace: Jen pro ni... :-*
Studovala jsi každý kousek mého těla
a já jsem cítila, jak po mně běhá mráz.
Naštěstí sis nevšimla, jak jsem se chvěla,
ale kdyby ses ptala "proč?" řekla bych:"odpověď znáš."
Bylo mi krásně ve tvé blízkosti,
bylo mi jedno, jestli je teplo nebo zima,
Zmizelo všechno špatné, všechny starosti,
ale stejně, v hlavě mi otázka dřímá...
Zda mě Tvá ústa líbat chtějí,
i když to neumím tak, jak si přeješ...
I tak je to dokonalé, tak jsme to chtěly...
A jsi to ty... To ty mě hřeješ.
A já jsem ráda za to, že tě mám...
Přečteno 546x
Tipy 38
Poslední tipující: ir.is, honnnzik, Haniéčka, Tamara, Viktorie Zvalová, váhy, Helena Lovecká, ZILA78, kleopatra.sedma, James Libustka, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)