V očích mám sluníčka........
V očích mám sluníčka,
tvář usměvem září,
rozhořela se jiskřička,
vstoupíme spolu do stáří.
Tvoříme plány pro časy budoucí,
v nich jsou srdce naše horoucí.
Ožila komunikace slova
i těla – obě už ji chtěla.
Stříbrný Měsíc je nám svědkem,
ve vzájemném objetí hebkém
posíláme po hvězdách zprávu,
že opět usínáme až k ránu.
Přečteno 368x
Tipy 16
Poslední tipující: zelená víla, Helena Lovecká, divoska_jaja, Mbonita, Květka Š., Petbab, šuměnka, CULIKATÁ
Komentáře (7)
Komentujících (7)