Asi...
Anotace: když to není láska, netrvá... staromódní názor, asi... ale...
Láska je věčná,
asi.
Odsouzenec citu
a vězeň krásy,
rozedraný
Nový den,
pro stejné déja vu a stejné ach.
Nový den.
Bez konce věků
jeden úder srdce,
jedna vteřina na onom světě.
Věčnost
Prsty jemně kloužou
po zašlém lesku černobíle zachycené
vzpomínky,
hladí prázdný papír,
jediný objekt lásky.
A zas upadájí
do klína
Co všechno je ukryto
v záhybech sukně ze zapomenutého večera?
Celý život,
jediný okamžik
- velký třesk.
Rozsudek
Největší zbraní,
to co neváží nic,
jako hrouda ryzího zlata tíží
hruď.
Zvedá se a zase klesá
v lehkých oddeších
touhy
Láska je věčná,
asi...
Přečteno 372x
Tipy 15
Poslední tipující: Helena Lovecká, čas.běží, CULIKATÁ, Gabrielle, labuť, Kars, Květka Š., Linzerka, James Libustka
Komentáře (2)
Komentujících (2)