Krystalické vzpomínky
Anotace: tak to vnímá mineralog
Oslepující plameny skály
v ohňostroji ametystů
a myriády hvězdiček
šlehající do nebe.
Tady jsme se objímali
krystalickou rozkoší
v požáru žhavé lásky
milováním drahokamů.
Hledali jsme poklady
našli je sami v sobě
věčně jsme chtěli hořet
vše stravujícím požárem.
Však nevděčný svět
zničil naši drůzu slasti
a rozbil ji na dvě části
co o sobě nic nevědí.
Zůstaly jen ostré střípky
větrem hnané plání touhy
odváté tam do věčnosti
kde až smrt je zase slepí.
Přečteno 299x
Tipy 14
Poslední tipující: šuměnka, Sladkalu, Kapka, Zasr. romantik, Any 4, Květka Š., CULIKATÁ, Helena Lovecká
Komentáře (3)
Komentujících (3)