Anotace: o chvíli, která mnohé mění / alá Enigman
Sbírka: ..splétání pramenů..
Jsi živý strom, snad s fantazií k pohledání,
cit skrýváš ve slovech, u srdce,... a jistě také v dlaních!
To ví však jenom ON... a nejmíň motýli,
co do košatých větví vletět popílí...
31.01.2011 07:34:00 | Špáďa
Konečně vzhlédl vzhůru
/ a teprv si mě všim´ /
pak jemně prstem poodhrnul kůru
strom zlehka pod ní pohladil
/ má vlastní kůže zvrásnila se jako v čase zim /
Vždyť bez doteku našel sobě cíl!
Tohle je dokonalé....ST.
28.01.2011 16:13:00 | ZILA78
Přemýšlel o čase
/ i já jsem přemýšlela /
Dva, co se vlastně neznali
jen spojila je náhoda, místo a děj
v životním atlase
ta jedna malá bezvýznamná cela
co zaúpěla vytím šakalím;
…už nikam nespěchej…
Vzduch nasytil se křišťálem
A pusto prázdno zbylo po bolesti
A do rýh stromů obtiskla se zem
a větvě rozcáply se do neřestí
nad poloprázdným hledištěm…
Nádherně napsané!!! Tahle část mi i něco připoměla a díky za to šuměnko:)
28.01.2011 10:53:00 | xoxoxo