Anotace: od večera do rána ...
být mužem, řeknu ti, brachu
k erotice beze strachu
odevzdaná že jsi žena
platí slova nevyřčená…
však slůvko ještě přihodím:
nesnáším z cigaret dým
:o)
Jiří
02.02.2011 07:10:00 | j.c.
Zvláštní příchuť strachu,
erotické touhy,
bezprostřednost krachu,
začínají dvouhry …
Začínající dvouhra...bezvadný výraz pro sblížení dvou, moc se mi to líbí...ST
30.01.2011 10:04:00 | Sladkalu