.
Tak dlouho mlžil,
dokud si o něm
neudělala jasno.
_____
Tak dlouho jsi chodil
kolem horké kaše,
až jsem ti vystydla.
_____
Tak dlouho jí chválil svršky,
dokud jí nesundal spodky.
.
Tak dlouho až to bylo v pytli
co dělat, by znova jsme se chytli?
A mohli říci ach...
směšný je náš strach.
28.01.2011 22:06:00 | Kapka