..potkala jsem..
Anotace: v taktu drsnosrstýho kokršpaněla
Když potkala jsem toho kluka
Měla jsem říci;
„ doparoma “
Už varoval mě, když si ťukal
do rytmu stolu, jako k bicím
a tělem nějak divně cloumal
- měla
jsem uhnout jeho zraku
však bodla jsem ho jako včela
když ret si splete s barvou máku…
Když potkala jsem toho kluka
tam U Kulatý báby v sedu
jen přidrzle mu koutek cukal
ač seděl bokem
tak byl v středu
mý pozornosti / i já jeho /
v svým drinku očí
mám kus ledu
a přece k němu jiskřím něhou
/ i srdce náhle plaší kočí /
Když potkala jsem toho kluka
tak srazit
jsem se s jiným měla
jen osud to měl dobře v rukách
/ kvete i tam, kde jinak mrazí /
už odejít jsem vážně chtěla
když utrousil;
/ jen mimochodem /
že něco jsem si zapomněla
tam u něj v dlani…
..cvrnk to hodem...
/ plastový klíček k milování! /
**
to jsou ty chvíle
- vážení
když v přeplněném lokálu
se cítíte jak nazí
A přesto uvnitř blažení
/ tak strhnete plášť obalu /
..a vysypete jiskry bílé…
Přečteno 391x
Tipy 28
Poslední tipující: enigman, labuť, Javavia, modrá..., Veselý Drak, CULIKATÁ, Jiná, Špáďa, Helena Lovecká, Noc17, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)