Vzdycháš, už asi spíš...
Anotace: Tvé doteky pálí a pohyby rytmické. Ale vše je jen v dáli - magické, mystické...
Tvé doteky pálí
a pohyby rytmické.
Ale vše je jen v dáli -
magické, mystické.
Vzdycháš, už asi spíš,
usnout já nemůžu.
Líbíš se mi, víš?
Ale na nic se nezmůžu.
Jsem prostě vůl,
místo abych rozplanul vášen,
obsadím stůl
a napíšu báseň.
Přečteno 458x
Tipy 10
Poslední tipující: jitka.svobodova, Gabrielle, CULIKATÁ, Spadlá z nebe
Komentáře (0)