Vidím tu hvězdu,
která letí dolů,
mám jediné přání,
být navždy spolu...
Však nesmím Ti říc,
přání Tobě prozradit,
neb jsem trošku pověrčivá,
nemuselo by mně, nám vyplnit...
09.02.2011 09:22:00 | NikitaNikaT.
Ve dne v noci šeptám jen
hvězdičko má splň mi sen
Připluj
proleť
pohlaď nebe
samota mne tuze zebe...ST
08.02.2011 11:15:00 | Tanzania
Hvězdo,hvězdo,hvězdičko
splň mému srdci přáníčko
Šeptej tiše tajná slova
až budeš padat, přijdu znova...
Ps:a přání se nemá vyzrazovat :-)))
01.02.2011 20:00:00 | Kett