Anotace: tak trochu o váhách ve mně a hodně o lásce...
Sbírka: ..splétání pramenů..
Krásně počtení, kam až lze dojít... v lásce, v životě, v štěstí, ST!***
03.02.2011 06:34:00 | NikitaNikaT.
Až jednou budu na penzi,
neobšťastní mě kominík...
Až jednou budu šedivět,
kliknu si na Tvůj šumný nick,
modrou z něj navléknu jehle nit...
na hruď si našiju (bez ryku)
třikrát šest afrických knoflíků,
jimi si připnu ten tvůj svět...
Tak já si budu žít na penzi!
S Literem, a v šumné dimenzi.
02.02.2011 12:30:00 | Špáďa
Cestovat časem, prostorem a citem
umíš, jak vánek rozevlát nám vlasy
Myšlenky skládáš něžným břitem
a já si říkám - chci prolétnout se taky
02.02.2011 08:03:00 | labuť
úcta k citu, váze slova
o tom je můj komentář,
při čtení druhém opět, znova
úsměv vstoupil na mou tvář
jak ve chvíli s horkým dechem
správným tvaren knoflíků
v kroku bez zátěže spěchem
lze přiblížit se rovníku
:o)
Jiří
02.02.2011 07:23:00 | j.c.