Pěkná, vášnivá přirovnání, Tvé dílko k milosným hrátkám lehoučce svádí. ST!***
06.02.2011 20:25:00 | NikitaNikaT.
jsem vším, čím přeje si, bych byla!
v neřesti, ve sponě noblesy, pro něj bych vytvořila
snad všechny nemožnosti z fantazie světů...
pod jeho něhou polibků i já na těle kvetu
pod jeho horkým tisknutím se do záklonu mostím
pod jeho vášní nezkrotnou spěju až k vrcholnosti...
05.02.2011 19:41:00 | šuměnka
Su volajako zmetěný, být lepší otrokem či prorokem, v jistých chvílích je to asi fuk
ST
04.02.2011 21:29:00 | Kars
Jsem tvým pamlskem
třešničkou na dortu
ty si mě přisladíš
ochutnáš v dekoltu.
Báječný romantik
s báječnou vizí
říkáš mi maličká
něhu tvou sklízím.
Jsem tvým prorokem
hosteskou na scéně
a ty mým divokým
býkem v aréně.
krásná báseň a závěr SUPER!:))
03.02.2011 19:35:00 | xoxoxo
Co jiného čekat od Tanzanie? =)
03.02.2011 15:38:00 | Corsica