Anotace: ...hříčka pro dítky školou povinné. Literární hodnota nic moc, je to jen soupis nápadů..
POCHVALA - tahle básěň zaujala mou pubertální dušičku...jako bych viděla našeho matykáře :o)
17.02.2006 16:29:00 | Agnesita
Takovou matematiku bych si nechala líbit...kéžby takovýhle byly i příjmačky na VŠ:o)
02.02.2006 12:54:00 | Gamy
Tak za ten sedmý schod ti ježibaba významné plus píše...
a otvírá dokořán dveře své jedovaté chýše!!! :o)))
26.01.2006 13:29:00 | Cecilka
tak toto je geniálne a nebojím sa povedať,
že až genitálne! Klobúk dolu.
Timto smerom Ty len choď,takto pláva Tvoja loď!
25.01.2006 15:39:00 | džemo
Důležité je správně sestavit rovnici. Vstupní údaje jsou velmi slibné. A ten vzorec nenaznačíš? Nebo alespoň základní číselné prvky?
25.01.2006 12:48:00 | Mourek