Ještě se netop...Tvá láska jistě stojí za čekání,musíme ujít dlouhou cestu, přebrodit několik překážek, štěstí nám neleží u nohou hned na začátku :)
25.01.2006 22:46:00 | Andee
Vypadá to, jako by jsi hledal lásku nebo už jsi ji našel... Ale ona tvou lásku asi neopětuje.. a nebo žádnou nenacházíš...
Zkus se tím netrápit... Jednou, když to budeš nejmíň čekat na nějakou narazíš...
25.01.2006 15:57:00 | Karlička