Zůstaň se mnou
Zapal svíčku, jen tak pro lásku
rozpleť mé srdce z provázků
Zahřej mi dlaně,vždyť stále studí
buď Ten,co mě ráno první vzbudí...
Přines snídani jen tak do postele
řekni slovo, které mě rozesměje
Dívej se dlouho jak stále spím
dýchej mou přítomnost...ať vím...
Hlaď mě po tváři a kolem rtů
vcházej v noci do mých snů
Rozsviť nebe plné hvězd
napiš... lásko...chci Tě dnes...
Nalij pohár červeného vína
nakroj dort harlekýna
a zůstaň se mnou na ...Valentýna...
Přečteno 534x
Tipy 27
Poslední tipující: Helena Lovecká, ni.va, sobý hnusec, mida, Niky88, PoeziGirl, Chico1, danav, CULIKATÁ, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)