Anotace: Píseň nejen o lásce. Její melodii si přehrajete na: http://www.aviary.com/artists/vladaspada/creations/dopluji-jednou-vsechny-lode-6x (kliknutím na přehrávač ve vajíčku).
poklona ..je to krása ST:)
13.02.2011 19:39:00 | xoxoxo
řeknu Ti popravdě;
že je to nejlepší a nejdokonalejší báseň, co jsem od Tebe četla, je precizně zpracovná, má rytmus, myšlenku, hloubku, prostě všechno!
jsem totálně unesena, co se v Tobě skrývá za skvosty, jen je vypustit ven! A co dokáže inspirace ženy :)
budiž chvála Vám oběma!
zde se klaním h.l.u.b.o.c.e a o.p.r.á.v.n.ě.n.ě!!
13.02.2011 15:48:00 | šuměnka
Špáďo, to je mo hezký a tahle sloka se mi líbí moc...:o))
Šeptají, malují básníci verše
do vlasů, na zdi i na papír
[: či jen tak pro radost na koberce,
jimiž jim příroda skýtá smír. :]
ST...
13.02.2011 02:08:00 | Sladkalu