Jsi Jeho kotě-sen
i živá aureola
rytíři k potěše,
'jíž třpyt se láska volá...
15.02.2011 02:41:00 | Špáďa
když smutek bloudí duší
vnikají někdy věci tak krásné,že mi chybí slova...
ST
14.02.2011 07:34:00 | Mbonita
To Petr Hanka;
Tvůj nový pokoj snem je mnoha uměleckých duší
já vidinu mám podkrovního dění v lokaci
kde trámy přiznané a sítě indiánské houpací
a krb, květiny, umění kované, malby i keramika
místnost, které i barvy, světla, stínování sluší
prostě prostory pro přátele, kterých se to týká...
tak tedy; d.ě.k.u.j.i
13.02.2011 12:41:00 | šuměnka