Noční malování
Jemným štětcem namaluji úsměv
ten,který Ti navždy patří
Zmuchlám v dlani svůj hněv
než napočítám do tří...
Lásku Ti dám vypít z hrnečku bez ucha
ať máš pocit,že Ti stále něco chybí
Budu Tvá skromná malá předtucha
a už nikdy nechci být cizí...
Políbím Tě na víčka,jen tak pro radost
zhasnu svíčku na krbu..pššt..už je noc...
Přečteno 466x
Tipy 21
Poslední tipující: casla, Doradan, mida, Danger, Psavec, váhy, Descardea, Kars, Emmelia, Helena Lovecká, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)