.
Co kdybychom,
miláčku,
vyzkoušeli něco nového,
hodně odvážného?
Souhlasíš?
Tak prosím tě uvař.
.
bungee jumping, zorbing, action day, seskok padákem
to nic není proti tomu, když stojím za sporákem :o))
ST!
17.02.2011 21:41:00 | hašlerka
I co! Na maso, o sama nocí
i cil a, popelko, poklep, o, palicí...
Jemu ho, oh, umej!
Uvař vřavu.
Jedu mu dej!
Ujez!... Zeju!
Umírá?... No on!... Má rýmu!
17.02.2011 16:12:00 | Špáďa