Malování snů
Ve snu ses mi krásná zdála
jako bys své oči
v čokoládě vymáchala.
Jak maluješ své obrázky
na papír
plátno
oblázky.
Prosím
namaluj alespoň můj hezký sen
a jako předlohu
zrcadlo si vem.
Obraze krásný
já vím že barvy němé jsou.
I s portrétem mé milé
navždy zůstanou.
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Danga, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)