Zbytečná láska
Anotace: Zbytečně máš mě rád...
Proč zrovna on, musí mít mě rád?
To nemůže bez poklon, zůstat kamarád?
Nechci mu ublížit, ale nechci s ním být,
proč zrovna on, musí o mně snít?
Ač hodný je, a milý taky,
nedokážu předstírat, přes rozpaky.
Nemám ho ráda, ač nechci aby se trápil,
kéž by zapomněl, a lásku ztratil.
Přečteno 386x
Tipy 13
Poslední tipující: Elisha, kasparoza, hašlerka, Ziky, James Libustka, Sharpiod, Gabrielle, CULIKATÁ, PetAnderson
Komentáře (1)
Komentujících (1)