..vnímavá..
Vnímám Tě odjinud...
/ představ si Zemi jako bulvu oka
a vynásob ji dvěma /
Když v probouzení rozhlédne se
vidí atribut
a ač se vzduchu nenaloká
tak existuje diastéma
/ a také dekomprese /
I chvíle na přelud...
Vnímám Tě odjinud…
/ představ si černou díru jako ústa ženy
a vybarvi je rudě /
Když v hladovosti nadechne se
neřešíce stud
tak ač jsou směry dodrženy
neztrať se v amplitudě
/ přelaď se do sukcese /
A uvěř na osud…
Přečteno 484x
Tipy 41
Poslední tipující: enigman, zenge, Helena Lovecká, Špáďa, la loba, jedam, hašlerka, s.e.n, casla, Dota Slunská, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)