Víra?
Lovím lásku
a snažím se věřit
nechat se nést
tím andělů peřím
Nevěřit tomu, co jiní vidí,
nevěřit tomu, co mi jiní říkají
nevěřit tomu, co si mám myslet
nevěřit tomu, co je tak zřejmé ... pro druhé
Věřit sobě
a ve mě ještě neviditelnému ...
Přečteno 371x
Tipy 14
Poslední tipující: Mbonita, šuměnka, V.N.Losinský, Psavec, CULIKATÁ, labuť, Květka Š.
Komentáře (2)
Komentujících (2)