Patříš mezi ženy, co touží nejen po norku
a hlídaj si, že jim nekorá lem,...
co popustí se v mysli, vsednou v ponorku,
a k atolu se vydaj s korálem,
co pějí písně mamné, z jejichž not lid by
chtěl veselit se denně i zpíval modlitby,
co na samém dně když se ocitnuly,
tak stále klidně dýchaj a nemaj pocit nuly...
23.02.2011 19:37:00 | Špáďa
Závěrečná věta to skvěle uzavřela, ač čtení a psaní jde mi pomaleji, moc mi to chybělo... ještě bych tu správně neměla být, ale naopak řádně dodržovat léčebný režim... však dílka Vás všech jsou mi přecik také lékem ST!***
23.02.2011 07:17:00 | NikitaNikaT.