Dala jsem ti svou předposlední cigaretu
- asi proto, že ses mi líbil?
Jenže já se vždycky zamiluju špatně.
Co by se stalo, kdybys výlet do nebes mi slíbil?
To bych se pak rozplynula
a skutečnost viděla jen matně.
A tak jsi odešel s tou
dlouhonohou blondýnou
a já tam zůstala.
Sama.