Vyhraný boj
Anotace: Někdy ani bojovat nstačí ...
Vzdal to
Odhodil meč
A zvedl ruce
Říkal jen slova
A ty zraňovaly
Tekly mi slzy
Mé srdce krvácelo
Já zatla zuby
Odhodlaná bojovat
Nekrytá zbrojí
Vyzvala jsem ho na souboj
Šlo o všechno
Bojovala jsem sdrcem
A on se zmohl jen
Na pár chabých výpadů
Zratil naději
Ztratil mne
A přesto
Já byla poražená
Přečteno 404x
Tipy 10
Poslední tipující: Gabrielle, Gogsa, labuť, Tamara, CULIKATÁ, januve
Komentáře (3)
Komentujících (3)