Když temno svítí
A světlo nitra vyvěrá si z kůže
Pak rozvíjí se drahocenné kvítí
V té chvíli žena nejspíš ochutnává muže…
A když čas stojí nebo chutná
A prastará chuť rozlije se jak citelný vjem
Pak rozprsknou se všude absolutna
V té chvíli nejspíš ochutnávají se navzájem…
k tomu není víc co dodat..jen se slovům oddat!Krásný spád šuměnko..pořád ti to básní pěkně ST :)))
24.02.2011 17:28:00 | xoxoxo
když žena, muž se nesetkají
milostnou neprolnou hrou
končí jako v dávné báji
kdys Jenisej s Angarou...
***
Jiří
24.02.2011 15:02:00 | j.c.
Šuměnko, vidím, že víš o čem píšeš... slůvka mnohým nám známá, ať už pro někoho realitou jsou, či neutichající touhou...pouhou. ST!***
24.02.2011 12:35:00 | NikitaNikaT.
Ochutnáváme se po kouscích, v nekončicí degustaci naši těl.Super...ST***
24.02.2011 11:04:00 | Tamara
A jazýček chutí milování,
zná bytí barev k nepopsání...
Nejvíce prožíváme, nedostává - li se nám slov...
Velký umělec, kdo najde slova
pro tahle setkání : staronová :)))
24.02.2011 08:57:00 | Veselý Drak