..relaxační..
Tentokrát n e ch a l
levitovat včerejšek…
Tak jsem si konečně už udělala pohodlí
A sledovala jeho myšlenky;
• ne že by s nimi někam spěchal
• vylétaly si pomalu snad věk
• některé sedly na můj nos
• jiné se do srdce až zabodly
• byla to směsice pravd, vizí, fantazie
• i zápletky a tajenky
• klikatá čára zmije
/ a jak by řekl On; změť schematických obrazů /
Dost mě to bavilo!
A kochala jsem se tou relaxací chvíle
Byl mužem stvořeným ze zvláštních úkazů;
Měl oko tornáda
A hrdlo, které ústilo
až někam do defilé
všech jeho niterností zamotaných do žhavého drátu
I On měl svoji Achillovu patu
A kouzlo Merlina
Končil, kde jiní začínaj´
A start byl jeho doménou
Ramínko nosil v ramenou
Viděl i za několik rohů / býčí mohutnosti /
Cit střádal do batohu / s vizitkou absurdnosti
Zamíchal kávu nehtem malíku
Pomalu
A potom ještě zas…
A na dvou hladinách se dostal k průniku
Z něj gestem zvedl spirálu
Tím stvořil mezičas…
...už samosebou věděl
že mysl moje opět zpozorněla
A já jak zpomalený motýl
co letěl jeho drobnohledem
…otvírám oči do hustoty, by spojila se naše těla..
Přečteno 473x
Tipy 28
Poslední tipující: janewe, zelená víla, la loba, Jiná, Špáďa, ilona, CULIKATÁ, zenge, Dota Slunská, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)