Věřím na energii vesmíru
a tak píši, Drahuško TI tam, kde naše cesta končí..nebo začíná *:)
Pro tvojí krásnou duši.
..
Tato je opět plná života
když dotkne se chtíč a vzájemná hudba těl
pak už jen ve vlastním světě
bez pravidel*
23.06.2022 21:03:55 | jenommarie
Aj ze zakázané lásky může se stát něco mnohem víc... ale to už musí vědět oni oba... láska není hra, ne ta opravdová :o)
27.02.2011 13:39:00 | NikitaNikaT.
jaká je láska zakázaná?
já se v tom nějak ztrácím!
mám ráda lásku bez tajů
tu, která rozkvétá, je daná
a přijímá i vrací
od středu k chutným okrajům...
27.02.2011 07:24:00 | šuměnka