.
Stud mi brání
natvrdo ti říci,
že mobilní bude
až po měsíci.
.
Dostal jsi se do stadia, kdy měsíčky trvají měsíc. Nejhorší varianta. :-) St!
28.02.2011 18:06:00 | Tik
Jen aby ten měsíc nebyl spodní odhad!
Ale zase víme, že si máme dát pozor na mobilní sousedy!
27.02.2011 20:11:00 | Zasr. romantik