Utopena.
Nikdo nedokáže vyléčit můj žal
žádný z tvých skromných úsměvů
nikdo nedokáže dát mi, cos ty vzal
nevinnost duše, strach z polibků.
Nikdo nedokáže proměnit můj sen
v skutečnost blízkou na dotek
nikdo nedokáže, bohužel ani ten
s tváří andělskou, ani chrabrý rek.
Nikdo nedokáže vyřknout formuli
zakletou časem, věčnými prosbami
vyléčit to, co nebolí
a přece trápí víc, než dětské obavy.
Nikdo nedokáže vymazat tu tmu,
prázdno, co cítím u srdce
nikdo nepřijde mi na pomoc,
když utonu,
žádné záchranné ruce.
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: FrankB, PIPSQUEAK, CULIKATÁ
Komentáře (1)
Komentujících (1)